divendres, 30 de maig del 2008

fi d'etapa

Segur que avui, un divendres qualsevol i en qualsevol lloc del món, més d'una persona haurà arribat a la fi d'un procés viscut de la seva vida. Aquest procés pot haver estat positiu o negatiu en si mateix. Si positiu, l'haurem gaudit i ara ens envairà la tristor i la melancolia, i si negatiu, l'haurem patit i ara ens arribarà l'alliberació i se'ns eixamplarà el cor.
Tot té un principi, un desenvolupament i una fi, és llei natural. I en tots els acabaments, siguin del color que siguin, seria bo reflexionar i treure conclusions sobre aquesta vivència per poder aprendre dels errors comesos i procurar que no es repeteixin en el futur, alhora que també guardar en la capsa dels records, tot allò de bo que ens ha sigut ofert.
A vegades plorar una fi avui, pot ser l'inici d'un somriure demà.
A vegades agrair una fi avui, pot ser l'inici d'un plor demà.
O no.

un mail que fa pensar

Acabo de rebre un mail. Un d'aquest mails no sol·licitats, però que a diferència dels clàssics de Viagra i allargament de penis (sembla que algú els hagi explicat el meu problema :-)))), aquest té unes connotacions un xic menys divertides. Us el transcric íntegrament, per tal de que ens donem compte, primer de com està evolucionant aquesta desesperada societat i segon de que encara els programes traductors no estan a l'alçada que deurien. La societat i la tecnologia avancen donant-se la ma, però encara els hi falta molt camí per recórrer.


Hola
Me llamo Olga a mi de 26 anos
Vivo en Rusia la ciudad SAMARA es la ciudad confortable y hermosa, que me ha dado muy mucho en las vidas.
Buscar a si bueno al hombre para las relaciones serias y la posibilidad del encuentro.
Cuenta a mi, por favor, mas del lugar, en que vives?
He nacido, ha acabado la escuela, y ha recibido superior economico
La formacion de la profesion manager. No se malo la lengua inglesa. Y
Pienso, sera facil comprendernos uno a otro. Pero a veces con todo mi
Uso al traductor. Ahora trabajo en la firma, manager por
A la venta. Concedia mucho tiempo al trabajo, y ya hacia 26 anos mi
Se doy cuenta que a mi el tiempo meditar en la creacion de la familia. Mientras que no podia
Encontrar a la persona, que conviene. Por eso he decidido encontrar en internet
De esta unica cosa el hombre, con que podria crear serio
Las relaciones. Puede ser en el futuro esto ha crecido en firme seguro
El par - la familia! Que buscas? Desde la infancia mis padres educaban
De mi, como la persona honrada y honesta. Demostraba siempre
El respeto a los mayores se preocupaba por los proximos a mi la gente!
Tengo la figura hermosa y la apariencia. Y tengo habitualmente cada uno el dia
La carrera de la manana. Pienso, puedes verlo en mis fotografias. Y como
Te preocupas sobre la salud? Sere contento ver mas cerca de tus cuadros.
Trabajaba muy persistentemente todo el ano para hacer a si el regalo, y
Visitar su pais. Se de su pais, como sobre fuerte y libre
El estado, con la cultura desarrollada y las tradiciones buenas. Esto fue mi
Por el sueno remoto de visitar tu pais. Pero mi sueno principal fue
Encontrar a la persona, proxima a mi. Y probablemente nuestro conocimiento se encontraba no
Por la coincidencia simple. Y querria que cuentes mas de si.
Espero mucho que seras aquello persona, sobre que mi sera: hasaderta@rambler.ru
Con interes y facilmente!
Y si ser mas corto aquello mi querer conocera y basar con ti las relaciones serias
Si gustarte mi foto te pido me escribire mucho esperar
Su Olga

dilluns, 12 de maig del 2008

epístola del pare Abat de l'Abadia del Garraf

Aquesta és la misiva que he rebut del meu bon Pare Abat, al qual li tinc una fervent devoció i especial veneració. La transcric tal qual, excepte el fitxer adjunt que m'ha arribat, que no m'atreveixo a reproduïr, per por a fer perdre la fe a aquells poquets que encara en tenen.

L’ABADIA DEL GARRAF, a onze de maig del dos mil vuit, any del Senyor.

Lloat sia el Senyor Al·leluia Al·leluia!

Benvolgut Abat de l’Abadia del Vallès.

No puc dir que em plagui escriure-us eixes noves. Perquè arrossegant-me per aquestes valls de llàgrimes d’alegria cap, però em plau -valguem Déu Nostre Senyor- posar-me en contacte amb vós Oh bon Abat! Oh bon minyó! Per a posar-vos al corrent dels fets que es van succeint a la meva Abadia.

Preparo una propera visita a la col·legiata a Santa Maria de Taüll, on hi lluieixen unes reproduccions de l’original de l’Apocalipsi que l’any 1919 mossèn Josep Farràs un retatatatatatatarebassabasabasstatatarattarararaabimeuuuuuuu, se'l va vendre a un sant baró antiquari nord americà per 7.500 dòlars. Per ajudar a les vídues i orfes del poble en qüestió. (Evidentment desprestigiat pels esquerranots del poble i per tota aquella colla d’acretes, anarquistes, comunistes, ucd, fai, psoe, f.e.t.i.j. erc .p.t.e. ciu, poum, pp, fai, iu, ) Sort del meu parent que va salvar aquest pantecràtor de ser cremat de les bèsties republicanes (1936), que es van fer fotre. I avui el govern de dretes de Don José amb el Vicepresident José Luís Cadod Rovira, han enganxat la fotocòpia que han deixat fotografiar al Museum of Fine Arts de Boston, a l’absis de Santa Maria de Mur.

Jo bon Abat ja he escrit a Sa Santedat proposant que nomeni Sant al meu cosí germà novè i vostre, per la seva premonició!

Això voldrà dir anar a Roma viatge, hotels restaurants, àpats, vins, etc, etc. Pregàries.

Per cert! Una bona nova! Tinc una nova vocació! Al·leluia! Al·leluia! Fa dues setmanes, em va arribar a l’Abadia, un jove amb la mirada de bèstia acorralada, demanant-me aixopluc.
Cony! I com que plovia i molt! Jo no vaig pas negar-li, va demanar-me confessió, i ja sabeu bon Abat que nosaltres no tenim un no, per a questes ànimes pecadores! I malgrat jo estava engrescat llegint un incunable, vaig anar a atendre aquella despulla humana, quan va acabar de deixar anar totes les seves misèries, em va dir que volia entrar a l’Orde. Que ell era defensor de l’ecologia, que era català de soca-rel, i que l’Abadia del Garraf era una joia, que volia ser fraret d’aquesta Santa Abadia. I que ell representava energia ecològica i que l’instal·aria per tota l’Abadia i gratis!!!

Us envio el catàleg que jo no he pogut pas albirar, doncs ja sabeu que la meva visió és molt minvada, puig ja vaig amb Sor Virtudes que em fa de gos pigall, gaire bé ho palpo tot, no se que és mascle ho femella o si es un moble o una col, el que si m’ha dit el bon fraret, es que fa molt aire. És ecològic no gasta i fa companyia i que tot el govern de la cheneralitat i el parlamento de cataluña o fotran per tot a rrrrreuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I jo li dit que ho faci! Endavant l’ecologia fill meu. Rebeu la meva benedicció Bon Abat! També ho instal·larem a vostra Abadia!


JOAN Ier Abat.

divendres, 9 de maig del 2008

festa d'aniversari


Avui a primera hora de la matinada he anat a una festa d'aniversari del meu amic Jordim... avui fa un any. Va ser una festa sorpresa muntada per la Trisha i tothom va assistir-hi amb una disfressa. El que no sabia és que em costaria tant treure-me-la. Em vaig quedar petit, deformat, arrugat i fet un fàstic. Fins i tot em feia vergonya que em veiessin per la illa. En fi, que "sarna con gusto no pica".

dimecres, 7 de maig del 2008

la recerca

Desemparat per llocs inhòspits, perdut, comences la cerca del bou. Les aigües es desborden. Les muntanyes segueixen llunyanes. El camí sembla no tenir fi. Desesperat, cansat, cap on anar? Es fa tard. Què canten les cigales? Què callen els arços?

****
El bou no és lluny. Perquè cercar-lo? Si no sents la seva presència és perquè t'has apartat de tu mateix, perquè estàs fora de tu mateix. Encegat pel mal us dels teus sentits has perdut la teva llar i t'allunyes per camins incerts.

dijous, 1 de maig del 2008

endreçant el passat

No sé exactament què m'ha mogut a fer la meva web personal. Però hagi sigut el que hagi sigut, a més de disposar d'una web on es reflexa la meva petita vida artística, em serveix per endreçar una mica la meva història, passant fotos en paper a fotos escanejades i havent de recopilar documentació sovint oblidada en un fons de calaix.
I per acompanyar aquesta ressenya, hi poso unes de les imatges que he estat digitalitzant aquest matí.

Darrera aquestes mates de pèl i d'aquestes 3 generacions de càmeres, hi havia un cor que bategava com qualsevol altra.

Benvingudes siguin les noves tecnologies..... smuaccckiss...