dijous, 23 d’octubre del 2008

de bojos!!



Quan la inspiració no flueix -i això passa bastant sovint per desgràcia- has de recórrer a temes més fàcils per publicar al blog. Adjunto un acudit que vaig rebre per mail l'altre dia, a veure si a cops d'acudit em ve la inspiració!

Una dona boja es diverteix corrent amb la seva cadira de rodes per tot el passadís d’un manicomi, imitant el soroll del cotxes de carreres.
De cop surt un boig d’una habitació, l’atura i li diu:
- Disculpi senyora, però vostè excedia el límit de velocitat permès en aquest carrer. Puc veure el seu carnet de conduir?
La boja es posa a buscar a la butxaca de la seva bata i treu un bitllet d’autobús usat.
El boig verifica el document, troba que està tot en regla i després d’advertir-li sobre els perills de l’excés de velocitat, la deixa seguir.
Ella segueix amb la seva particular cursa i al passar de bell nou davant de l’habitació del boig, aquest torna a sortir de l’habitació. La torna a aturar i li diu:
- Disculpi senyora, però he vist com passava la doble ratlla contínua. Li faria res ensenyar-me la documentació del vehicle?
La boja re-busca altra cop en les seves butxaques i li ensenya un compte del supermercat, tot arrugat i fet malbé.
El boig comprova que els papers estan en regla, la torna a amonestar i de nou deixa que se’n vagi.
La boja es llença de nou a tota velocitat pels passadissos ....
I al tornar a passar per el mateix lloc, el boig surt per tercera vegada de la seva habitació, però ara completament nu i amb una tremenda i enorme erecció.
La boja el veu i exclama:
Ah, no!! Altra vegada el test d’alcoholèmia, noooo...!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

consevol escusa es bona ,per fer.... test de alcoholemia ,bon acudit me fet somriure un rato

:-)