dijous, 30 d’octubre del 2008

últim dia d'enregistrament



Avui primer dia hivernal de la tardor. Les primeres nevades ens han acompanyat en l'últim dia de gravació i el fred s'ha fet present a primera hora a l'estudi. Com si el temps pressentís que avui rematàvem el treball amb l'enregistrament de les veus. I que consti que ningú ens podrà dir allò de que amb els nostres cants hem fet ploure i nevar, ja que el dia s'ha llevat així molt abans que nosaltres i va ser predit pels millors homes del temps dels nostres medis de comunicació.
Finalment hem aconseguit escalfar l'ambient i crear el caliu necessari per, paradoxalment, esperar que les nostres veus no es fonguin com aquesta neu primerenca que de ben segur demà ja no en quedarà, i siguin el llegat que un grup de folls veterans han volgut aportar per a la història musical del nostre país.

3 comentaris:

Aneris ha dit...

Segur que ho eu aconseguit,el esforç a valgut mes que la pena,,esperem amb delit el cd per poder-vos escoltar ,de ben segur la veterania us a donar el tó i la nota millor :-)

francino ha dit...

vaja amb la sireneta que neda contracorrent...
avui em mesclat la meitat de tot allò i... déu ni do!
;-D

Aneris ha dit...

les sirenetes sempre neden contra corrent francino,es el nostre desti ,tot i que ens mosseguin la cua mes de un cop ,bona gravació esteu tots molt macos :-)